PDA

View Full Version : Original flex change bushes



sejlane
09-05-2013, 05:37 PM
My original flex loses power when run for over 20 mins , think its the bushes are they easy to change ?

belmoreboy
09-05-2013, 07:58 PM
My original flex loses power when run for over 20 mins , think its the bushes are they easy to change ?

Hi fairly easy to change happy to talk you through it- give belmore a call 01603 787464 - marcus

Beermonster
10-05-2013, 06:48 PM
Maybe is them! But what do u mean by losing power?
My flex was cutting out and f*cking about for ages so i got new bushes,took it apart and it was just the dust that had been the problem!Bushes have heaps of life in them yet!
So a little blow dry and it was all good!!
Bearing heating up maybe!!!!!